Свято на завершення проєкту

Урочисто і водночас камерно відбулося закриття проєкту «Забезпечення психологічної допомоги та організація інтеграційних заходів для дітей ВПО, розвиток компетентностей зі знань англійської мови».

За чотири місяці, 160 юнаків і юначок з числа ВПО та жителів нашої громади пройшли 96 годин вивчення англійської мови, відвідали 14 занять з особистого розвитку та мали дві інтеграційні поїздки в Коломию та Галич.

На урочисте закриття у простір «Вагабундо» завітав Івано-Франківській міський голова п. Руслан Марцінків, який виступив перед учасниками проєкту та вручив Подяки його реалізаторам. На замовлення учасників організовано танцювально – концертну програму за участі місцевого ансамблю «Дивозорі» та майстра хореографії Світлани Шаркової.

На завершення своїми думками про літературу, шлях до неї та наше місце в розвитку України та української нації поділився лауреат Шевченківської премії Тарас Прохасько.

Довідково: проєкт реалізовано ОО ВУТ «Просвіта» у партнерстві з Департаментом інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з ВПО, Департаментом освіти і науки, Службою у справах дітей за за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) за дорученням Федерального уряду Німеччини.

Більше фото на нашій сторінці у ФБ

Можливо вам сподобається...