Запрошуємо до участі в проєкті

Івано-Франківське обласне об’єднання ВУТ “Просвіта” у партнерстві з Департаментом освіти та науки, Департаментом інтеграції громад, внутрішньої політики та роботи з внутрішньо переміщеними особами та Службою у справах дітей Івано-Франківської міської ради проводить набір учасників з числа внутрішньо переміщених та місцевих мешканців для участі в проекті «Освіта, психологічна допомога та адаптація дітей ВПО».

Мета проєкту: забезпечення психологічної підтримки та організація інтеграційних заходів для дітей внутрішньо переміщених осіб, розвиток компетентності зі знання англійської мови. Проект реалізується за фінансової підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ)

Хто може подавати заявки? Учасники проєкту: діти – віком від 15 до 18 років, які на даний час проживають в Івано-Франківській міській територіальній громаді. Для участі в програмі буде відібрано 160 учасників (120 дітей внутрішньо переміщених осіб та 40 дітей жителів Івано-Франківської міської територіальної громади). В рамках проєкту для його учасників буде організовано: надання психологічної підтримки; вивчення англійської мови; посилення адаптивних можливостей дітей через поглиблене знайомство з місцевими традиціями та культурою, ознайомчо-туристичні поїздки. Діти в процесі проєкту будуть забезпечені навчальними матеріалами для вивчення англійської мови та отримають підручники для вдосконалення володіння сучасною українською мовою.

Для подання заявки на участь, необхідно заповнити дану анкету до 27 грудня 2022 року:

Можливо вам сподобається...