Тренінг від Міжнародної організації з міграції

Ми продовжуємо реалізацію проєктів підтримки місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у Західній Україні. Цього разу представник Міжнародної організації з міграції Кирило Сумятін провів для нас тренінг по роботі у програмі Zite, яка використовується для проведення опитувань та анкетувань в колективних центрах.
Кирило ознайомив наших працівників із баченням МОМ щодо реалізації проєкту, відзначив добрий досвід співпраці між кластером СССМ МОМ та «Просвітою Прикарпаття», який триває вже другий рік і постійно збільшується кількість активностей, які МОМ передоручає «Просвіті».
В учасників проєкту було багато запитань до тренера. Дискусію модерував керівник проєкту Михайло Січка, а працівники, які вже брали участь в попередніх проєктах, ділились практичним досвідом.
І хоча минуло півтора року, як внутрішньо переміщені особи проживають на території західних областей, яким опікується наш проєкт, у них і надалі є термінові потреби, які потрібно вирішувати. Ми впевнені, що наша робота вплине на покращення гуманітарної ситуації в регіоні.

Можливо вам сподобається...