Діти «Просвіти» та їхня подорож у казку

Подібні свята бувають нечасто, але запам’ятовуються надовго. Адже старання організаторів повертаються сторицею дитячих емоцій, сміху і галасу. Діти – найвибагливіші  учасники, бо вони цінують свій час і прагнуть використати його на максимум. Дорослим залишається або бути з ними в команді, або терпеливо чекати.

Передноворічна вечірка для наймолодших  «Подорож у новорічну казку», що відбулася 26 грудня в НД «Просвіта» красиво і весело завершила просвітянський рік календарних заходів.

Красиво, бо для гостей «Просвіти» облаштували дві рукотворні фотозони, а так ,як напередодні було оголошено конкурс малюнків на новорічну тематику, то в результаті  – стіни великого залу «Просвіти» стали виставковими для 130 творчих робіт учнів шкіл. Але конкурс вимагає обрати переможців, тому журі у складі Наталії Дяченко, Ірини Шумади, Ольги Бойчук обрали 25 робіт, що найбільше заслуговують на перемогу. Тому діти мали приємні новини напередодні зимових канікул. Під час святкового дійства вони отримали символічні подарунки, грамоти та солодощі, виділені мером Русланом Марцінківим спеціально з цією метою.

Організатори дитячого свята Наталія Дяченко, Руслана Денега та Ольга Бойчук змістовно наповнили захід, щоб кожна дитина знайшла для себе заняття, розвагу та солодкий презент.  Протягом всього вечора тривали майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас, в проведенні яких дуже допомогли просвітяни Наталія Синиця, Діана Говера, Соломія Любинецька та Роман Бойчук, які також разом з дітьми брали участь у розвагах. Концертну  та розважально-танцювальну частину повністю організувала та провела Руслана Денега – керівниця Клубу обдарованих дітей  та вокальної студії. Вона об’єднала усіх дітей у символічний потяг, що прямує дорогою в новорічну казку, а під час зупинок дітки розповідали віршики, танцювали флеш-моби, грали командні ігри. Колориту святу додали хлопці, переодягнені в улюблених героїв та красуні-дівчата в пишних платтячках.

Дякуємо нашим маленьким гостям за щасливий і галасливий вечір, за танці, радощі і щирі обійми! Сподіваємося, подібні свята не забаряться, адже дітям «Просвіти» це потрібно.

Більше фото – за посиланням

Ольга Бойчук

https://photos.app.goo.gl/cAZB8Q7U6oK9yZ7h7

Можливо вам сподобається...