Тендерне оголошення

Шановні Пані та Панове!

Івано-Франківське обласне об’єднання всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка (фактична адреса: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Михайла Грушевського, 18) взяти участь у тендері та надати свої комерційні пропозиції на закупівлю наступних товарів  (згідно визначеного Лоту).

Опис Період постачання товарів:
Лот Пакунки з продуктами харчування Лютий-Травень 2024  року

Загальна інформація:

Тендерна закупівля оголошується в рамках Договору про реалізацію проєкту між Міжнародною організацією з міграції та Івано-Франківським обласним об’єднанням всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка у Проєктах «Задоволення нагальних гуманітарних потреб найбільш уразливих верств населення в Україні» та «Покриття нагальних гуманітарних потреб постраждалого від конфлікту в Україні населення» UA1-2023-13011.4.EU.

Пакунки з продуктами харчування необхідні для проведення діяльності із залучення громади (Community Engagement activities).

Регіон постачання товарів: Івано-Франківська область, м. Івано-Франківськ, вул. Михайла Грушевського, 18.

Період постачання товарів: перша поставка 15 пакунків має відбутися до 12 Лютого 2024 року, наступні поставки за запитом, не пізніше 3 днів після здійснення запиту.

Примітка: Тендерна форма згідно таблиці №1 є обов’язковою для заповнення для участі в тендері.

Будь-які запитання про надання додаткової інформації щодо цього Тендеру повинні надсилатися на електронну адресу: prosvitaif.org@gmail.com  до                06 лютого 2024 року (включно).

Тендерні пропозиції мають бути дійсними протягом 90 днів з дати закінчення терміну подання пропозицій

Кінцевий термін подачі комерційних пропозицій: 07 лютого 2024 року до 12:00 год. (за київським часом) за адресою: 76018, м. Івано-Франківськ, вул. Михайла Грушевського, 18 або надіслані на електронну адресу prosvitaif.org@gmail.com

Детальніша інормація про тендер за покликанням.

Можливо вам сподобається...