Кохання озивається через роки

Свята за святами і вже минули зимові дні, святкуємо Стрітення Господнє, як в народі кажуть, зима зустрічається з весною. В цю пору ми відзначаємо і нове для нас свято святого Валентина. Хто його святкує, а хто ні, та все ж чимраз більше людей його чекають і входить воно в наше життя. Любові й кохання ніколи не буває забагато. І хай навіть у поважному віці, все ж хочеться свята для душі, тепла і затишку, як на романтичному вечорі «Мелодія двох сердець», який проходив у НД «Просвіта», сказала Євдокія Шумега. Вона ж і стала переможницею конкурсу й отримала приз за найкраще освідчення в коханні. «Нехай в житті буде, як у казці, і збуваються три бажання: принцеси, принци і кохання, рожеві замки, сині далі, хто любить – той перемагає, хто вірить і горить душею – зійдеться з мрією своєю…»

А загалом на святі були не тільки поважні пані й пани, а й молоді. Навіть ведучі заходу, студенти Прикарпатського національного університету Соломія Любінецька та Степан Пенкалюк, були приємно здивовані, як вміє відпочивати старше покоління, що і молодим варто повчитися.

Для них у цей вечір були найкращі віршовані рядки, пісні й танці у виконанні заслуженої артистки України Світлани Суховій, солістки ЦНД Лесі Мельник, керівника Клубу обдарованої молоді обласної «Просвіти» Руслани Денеги та її вихованців Насті Павлюк, Вероніки Куфлюк, Олександра Перегіняка з центру розвитку дітей та молоді за місцем проживання, просвітянки Поліни Дідух та дуету з обласного центру Богдани Ботюк і Володимира Бика; Оксани Рудик з музичної школи № 1 ім. М. Лисенка. В залі фольклорно-етнографічний гурт «Пшеничне перевесло» затягнув давню українську народну пісню «Туман яром». Весь зал підтримав, бо вона також про найвище почуття на землі.

А коли прозвучала зі сцени слова ведучих «Чуєш, це соловей на калині своїм співом запрошує нас, тож давай потанцюємо нині наш колись незакінчений вальс», то у вальсі закружляли пари, які знайшли себе на просвітянських вечорах відпочинку «Кому за…». Ось так любов озивається через роки.

Михайлина Боднар, завідувачка культурно-масової роботи обласної «Просвіти», організаторка заходу

Більше фото – за посиланням

Можливо вам сподобається...