Звернення до просвітян Івано-Франківської області

       Шановні  просвітяни Прикарпаття, правління Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка закликає Вас взяти активну участь у виборчій кампанії 25 жовтня цього року.

      Особливість місцевих виборів полягає в тому, що вони проходитимуть на основі нового адміністративно-територіального устрою. Вибори відбудуться у 62 територіальних громадах Прикарпаття де обиратимемо 62 голів територіальних громад, депутатів цих громад та  депутатів шести нових районів і обласної ради. Запровадження відкритих партійних списків дасть можливість виборцю підтримати не тільки партію, а також конкретного її представника.

Формування ефективного місцевого самоврядування – одна з ключових передумов модернізації і успішного розвитку України.  Маємо нагоду обрати тих, хто спонукається інтересами громади, виявляє високу громадянську свідомість, є активним громадсько-політичним діячем, дотримується загальноприйнятих норм моралі, дбає про розвиток української мови як одну з ключових елементів української ідентичності.    Обираймо тих, хто усвідомлює героїчні і трагічні сторінки  історії України, береже історичну пам’ять підтримує курс України до повноправного членства в НАТО як найефективнішої у світі системи колективної безпеки.

Звертаємо Вашу увагу на необхідність підтримки у виборчих округах партій національно-демократичного спрямування і тих кандидатів, які відповідають вищезазначеним вимогам.

Віримо, краяни виявлять високу громадянську свідомість, зроблять правильний вибір та оберуть найкращих.

Шановні прикарпатці! Після завершення реєстрації кандидатів по виборчих округах ми подамо список кандидатів-просвітян, яких важливо підтримати і віддати за них голоси.

       Саме зараз ми маємо унікальну нагоду ефективно «перезавантажити» місцеві ради, обравши депутатів, які дбатимуть про національну  справу,  гідно представлятимуть інтереси територіальних громад.  Переконані, що жителі області виявлять високу громадянську свідомість, зроблять правильний вибір та оберуть найкращих з кращих.

Голова правління ОО ВУТ «Просвіта» ім. Т.Шевченка                        Степан Волковецький

Можливо вам сподобається...