Капустинський Орест Павлович

Капустинський Орест Павлович (28. 02. 1951, с. Добряни Стрийського р-ну Львівської обл.) – інженер-поліграфіст, керівник видавничого відділу ТЗоВ „ВГЦ „Просвіта”.

Народився в сім’ї переселенців з м. Сянока (Польща). Школу закінчив в Стрию в 1967р., потім служив в армії, навчання в Львівському поліграфічному інституті (тепер Академія друкарства). По закінчені навчання у 1976 р. працював на Херсонській поліграфічній фабриці спочатку на посаді майстра, згодом – начальником цеху.

В 1986 р. переїхав з сім’єю в Івано-Франківськ. Працював майстром на заводі „Промприлад”, а з 1988р. в обласній друкарні на посадах майстра, ведучого інженера, начальника виробничого відділу. У ТЗоВ „ВГЦ „Просвіта” працює з 2009 р. керівником видавничого відділую Видавництво „Просвіта” спеціалізується на випуску українських книжок , листівок та різної поліграфічної продукції.

Одружений, дружина Оксана Миколаївна, також інженер-поліграф. Разом виховали двох доньок, Галину і Наталію, які подарували їм трьох внуків: Ірину, Владиславу і Романа.