“Візьму твій меч”

30 червня 2019 року в Народному Домі “Просвіта” відбулася презентація книги Дарії Бібик “Візьму твій меч” про борця за українську державність, багатолітнього політв’язня німецьких, польських, російських катівень – Володимира Горбового.

Книга “Візьму твій меч. Capiam gladium tuum” яка вийшла за кошти обласного бюджету Івано-Франківської області 2018 року всі охочі мали змогу придбати її у авторки. Як зазначається у книзі, вона також вийшла друком за фінансової підтримки О.Матусевича та В.Черпака. Книга є краєзнавчою розвідкою. В ній зібрані усі, доступні авторові, матеріали кримінальних справ українця Володимира Горбового, до котрих долучені і упорядковані письмові і усні спогади очевидців та соратників по боротьбі за вільну, незалежну, україномовну Україну. Книга дає можливість глибше зрозуміти внутрішні і зовнішні процеси українського державотворення. Вона покликана вивести у поле української національної свідомості ім’я велета духу і чину Володимира Горбового, котрий все своє життя присвятив боротьбі за українську державність.

© jarmart

Візьму твій меч – Дарії Бібик

30 червня 2019 року в Народному Домі "Просвіта" відбулася презентація книги Дарії Бібик "Візьму твій меч" про борця за українську державність, багатолітнього політв’язня німецьких, польських, російських катівень – Володимира Горбового. Книга "Візьму твій меч. Capiam gladium tuum" яка вийшла за кошти обласного бюджету Івано-Франківської області 2018 року всі охочі мали змогу придбати її у авторки за 120 гривень. Як зазначається у книзі, вона також вийшла друком за фінансової підтримки О.Матусевича та В.Черпака.#історія #захід #книга #Бібик #Володимир #Горбовий #герої #ОУН #УПА #Україна #ярмарт #jarmartКнига є краєзнавчою розвідкою. В ній зібрані усі, доступні авторові, матеріали кримінальних справ українця Володимира Горбового, до котрих долучені і упорядковані письмові і усні спогади очевидців та соратників по боротьбі за вільну, незалежну, україномовну Україну. Книга дає можливість глибше зрозуміти внутрішні і зовнішні процеси українського державотворення. Вона покликана вивести у поле української національної свідомості ім'я велета духу і чину Володимира Горбового, котрий все своє життя присвятив боротьбі за українську державність.© jarmart

Gepostet von Jarmart tv am Montag, 1. Juli 2019

Можливо вам сподобається...