Бриндзей Лідія Михайлівна

Бриндзей Лідія Михайлівна (16.01.1954 р., с. Голосків Коломийського р-ну Івано-Франківської обл..) – бухгалтер-економіст ОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка.

Народилася в робітничо-селянській сім’ї. Після закінчення в 1971 р. Отинійської СШ поступила в інститут нафти і газу на загально-технічний факультет з вечірньою формою навчання. Після 3-х курсів навчання перевелася на заочне відділення Одеського технологічного інституту харчової промисловості ім. В. Ломоносова, який закінчила в 1980 році. Працювала на харчосмаковій фабриці, комбінаті хлібопродуктів, впродовж 1995 року здобула другу вищу освіту за спеціальність бухгалтера-економіста в Івано-Франківському інституту нафти і газу.

Працювала бухгалтером в приватній фірмі ТзОВ «Епсілон», головним бухгалтером у ТзОВ «Гурт». Була членом Демократичної  партії в 1991 р. Брала активну участь у виборах, була головою, заступником голови, секретарем дільничних виборчих комісій. Проводить велику роботу, спрямовану на збереженість і захист української мови, національних традицій, нагороджена грамотами та подяками обласної ради та ОДА і ОО ВУТ «Просвіта».

Заміжня, виховала сина Нестора і дочку Галину, допомагає у вихованні чотирьох онуків.